Musiikkiliikunnasta nauttivalle Body Pump on erinomainen vaihtoehto. Lisäksi Body Pump on tunnetuista Les Millsin tuotteista tutkitusti tehokkaimmin rasvaprosenttia alentava ryhmäliikuntatunti. Diettiin, hyvinvointiin, terveyteen tai lihasten maltilliseen kasvatukseen tämä on oiva työkalu liikunnan työkalupakissa.

Mitä on Body Pump?

Body Pump on Les Millsin tuoteryhmään kuuluva ryhmäliikunta tuote. Jumpasta on olemassa eri pituisia versioita: 30min, 45min ja 60min. Täyden tunnin pituisessa harjoituksessa tehdään uusimmassa ohjelmassa (Body Pump 94) yli 1000 toistoa. Tavallisessa kuntosaliohjelmassa jo 400 toistoa on paljon, eli Body Pumpissa tehdään hurja määrä toistoja. Salaisuus Body Pumpin toistomäärälle on pienet painot ja tiivis tempo sekä “pumppailu” hieman vajaalla liikeradalla.

Body Pumpilla rantakuntoon

  1. Tunnin mittainen Body Pump -tunti kuluttaa paljon kaloreita. Pitkät sarjat, suuret toistomäärät ja useaa lihasta yhdellä liikkeellä rasittavat suoritteet edistävät kaloreiden kulumista. Muistathan, että rantakunnon edellytys on hurjan kireä kroppa, minkä voit saavuttaa ainoastaan miinuskaloreilla!
  2. Body Pump varmistaa lihasten säilyvyyden. Verrattuna lenkkeilyyn Body Pump on parempi vaihtoehto rantakuntoon päästäksesi. Lenkkeillessä rasitat ainoastaan jalkojasi, jolloin yläkropan lihaksisto ei tee työtä. Tällöin painon pudotessa annat vartalolle signaalin, että yläkropan “turhista” eli käyttämättömistä lihaksista voidaan luopua. Body Pumpilla saat rasitusta monipuolisesti vartalon kaikkii lihaksiin, jolloin lihakset säilyvät varmemmin huolimatta pakkasen puolella olevista kaloreista.
  3. Body Pump kehittää keskivartalon lihaksia. Useissa liikkeissä tunnin aikana oleellista on aktivoida keskivartalo tiukaksi ja ohjelmassa on myös yksi osio corelle. Rannalla tai arjessa, ihmiselle erityisen tärkeä on riittävän voimakas keskivartalo. Arjessa keskivartalo ja sen hallinta auttaa sinua säilyttämään terveyden raskaita tavaroita nostaessa ja ryhdikkäässä asennossa, mikä jo itsessään ehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksilta. Rannalla voimakas keskivartalo voi näyttäytyä harmittavina patteina vatsan päällä.
  4. Kontti ja tykit tikkarissa! Body Pump tarjoaa hauiksille aivan oman osion, jossa saat pommin varmasti hurjan poltteen hanskoihin. Pakarat huomioidaan myös lukuisissa kyykyissä, joten nekin saavat lisää muotoa. Mikäpä miehelle sen tärkeämpää, kuin lihaksikkaat hauikset ja naiselle pyöreä pinkeä pakara.